Information inför läsåret 17/18

Välkomna till det nya fräscha läsåret 17/18.

Här kommer lite aktuell information vad gäller skolans organisation. Nedan redovisas klassorganisation och klassansvariga lärare.

FA                 Sandra Hjelmkvist - förskollärare

6A                 Anette Söderberg/Sara Ahlman

5-9 B             Marianne Zetterlund

Fredrik Hedlund

Vad gäller övriga funktioner så blir det några förändringar inför och under höstterminen. Skolsköterskan Åsa Bergström går vidare till Rålambshovsskolan den 1 september. Ny skolsköterska blir Isabella Östman, som flera av er säkert känner till då hon tidigare arbetat på BVC här i Årsta. Isabella börjar den 14/8 och kommer att få god överlämning av Åsa.

Det blir även några andra förändringar vad gäller lärare, fritidshemspersonal och elevassistenter, men den informationen får ni från respektive klassansvarig.

Till sist vill jag också informera om att jag slutar som rektor på Skanskvarnsskolan. Min sista arbetsdag här är den 25/8. Då min man, som jag varit gift med i 37 år, arbetar i Norge sedan januari har jag också sökt mig dit.

Det var inte ett helt enkelt beslut. Jag har verkligen trivts här och tycker att Skanskvarnsskolan är fantastisk med alla skickliga pedagoger, underbara elever och engagerade föräldrar. Jag kommer dock anta utmaningen och tillträda en rektorstjänst på Ullevål skole  i Oslo den 1/9.

Tf. rektor under rekryteringsperioden 28/8-17 – 7/1-18 blir Anitha Sidefors. Anitha, som har många års erfarenhet och hög kompetens, kommer närmast från Spånga grundskola där hon arbetat som biträdande rektor i 8 år.

Jag önskar er alla ett toppenbra läsår i denna fantastiska skola!

Maria Hägnefelt