Skolfakta

Antal: 13

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Matråd

Matrådets uppgift är att lyfta frågor som berör skolmåltiderna och miljön i matsalen. Genom rådet får elever och vårdnadshavare möjlighet att vara med och påverka. Matrådet träffas två gånger per termin.

• Skolrestaurang Glada moroten

I vår restaurang Glada Moroten ser vi lunch och mellanmål som två mycket viktiga ingredienser för att våra elever på Skanskvarnsskolan ska ha de bästa förutsättningar för en bra skolgång.

Kategorier:

Här hittar du kontaktuppgifter till all personal på Skanskvarnsskolan.

Använd menyn till höger för att hitta den person du vill kontakta, eller sök efter personen via sökfunktionen längst uppe till höger.

• För elever och vårdnadshavare

I menyn hittar du information för Skanskvarnsskolans elever och deras vårdnadshavare.

På denna sida hittar du aktuella dokument och annan information som du kan behöva om du har barn på skolan.

• Om skolan

Skanskvarnsskolan är en grundskola med flera verksamheter under samma tak. I skolan går cirka 500 elever i skolår F-9. Skolan är naturskönt belägen nära Årstaviken och Årstaskogen.

• Vår vision

Varje elev som lämnar Skanskvarnsskolan har hög måluppfyllelse, god självkännedom, gott självförtroende och en god kommunikationsförmåga samt en bibehållen lust att lära och anta nya utmaningar.